Nyeste produkter

Brembo reservedele

Du finder bl.a. Brembo væskebeholdere, låg, kontakter, reparationskit, bremseskiver m.m.

Capit dækvarmere

Capit dækvarmere sikrer en stabil temperatur på 85°C.

SPARK Udstødning

Nye SPARK udstydninger med DB-killer og udført i titanium til 748-916.

next
prev

Dækvarmere

Sørg for at dine dæk er ordentligt opvarmede, så du ikke pludselig bliver overrasket over manglende greb midt i et sving. Med et sæt Capit dækvarmere, er du sikret kvalitetsdækvarmere, der er i stand til at opvarme dækkene til den optimale temperatur og samtidig gives der 3 års garanti på alle Capit dækvarmere.

Capit Suprema Spina

sportCapit Suprema Spina dækvarmere er med deres TNT self-adjusting teknologi, i stand til at opvarme dækkene til den optimale temperatur uden brug af en termostat. Sport-udgaven kan anvendes af både amatører såvel som professionelle kørerer, som ønsker et sæt prisbillige dækvarmere.

Køb Capit Suprema Spina dækvarmer

 

Capit Suprema LEO

maxima spinaMed et sæt Capit Suprema Vision er det muligt at tilkoble styreenheder (Leo 2 eller Leo 4). Med styreenhederne tilsluttet dine dækvarmere, er det muligt at se den aktuelle temperatur såvel som at fastlægge den ønskede dæktemperatur.

Køb Capit Suprema LEO dækvarmer

 

Capit Suprema Vision

maxima visionCapit Suprema Vision har de samme karakteristika som Suprema Leo, men er til gengæld udstyret med en kompakt styreenhed direkte i dækvarmeren. Samtidig giver styreenheden mulighed for at lagre information om, hvornår dækvarmeren sidst er anvendt og hvor lang tid dækvarmeren har været tændt.

Køb Capit Suprema Vision dækvarmer

 

Bridgestone dæk

BridgestoneR10Et ordentligt dæk til racing sikrer ikke bare at du bliver på banen, men kan være med til at give en hurtigere omgangstid, en bedre kontrol gennem svingene og bedre nedbremsninger. Der lagerføres Bridgestone dæk til racing, der med en avanceret MotoGP compound giver en bedre kontaktflade på fordækket samt bagdækket, og som netop er udviklet til racing.

Køb Bridgestone dæk til racing

 

Hjelmtører

Dry-HelmetMellem de enkelte heats, kan hjelmen hurtigt blive fugtig og dermed være ubehagelig at have på. Med en hjelmtører, der enten tørrer hjelmen gennem varmluft eller kold luft, sikres du altid en tør hjelm på få minutter, så komforten ikke mindskes.

Køb hjelmtører

 

SBS bremseklodser til racing

SBS DCEn optimal nedbremsning kan afgøre om du vinder eller om du kommer på 2. pladsen. Med optimerede racing bremseklodser fra SBS, sikres en optimal nedbremsning

Køb SBS bremseklodser til racing

 

AFAM kæder

AFAM kædeKvalitetskæder fra AFAM lagerføres i 520 samt 525 XHR-G, som er AFAM's stærkeste kæde. XHR-G anvender XS-ring med intern smøring af kæden samt vægtoptimerede stål-legeringerer, og sikrer dermed en høj kvalitet samt en lang levetid.

Køb løse AFAM kæder

 

3D vægtoptimerede kæder

3D vægtoptimeret kædeReducer vægten på de roterende dele ved bl.a. at anvende en kvalitetskæde fra 3D, som er vægtoptimeret og specielt udvikling til racing. Vægten er 1.540 kg pr. 100 led.

Køb 3D racing kæde

 

Tilbehør til pitten og startlinjen

Mammut-rim-rackBike-Wheel-BagsVentostop

Udvid pitten med det nødvendige udstyr, og gør arbejdet mere effektivt. Der lagerføres bl.a. transporttasker til dine hjul, således at de kan transporteres uden at du risikerer at beskadige hjulene under transporten. Ved at anvende en dækreol får du mulighed for at tilslutte dine Capit dækvarmere direkte i dækreolen, så reservehjulene kan ligge klar mellem de enkelte heats og med et cover til dækvarmerne afskærmes der fra al slags vejr, sikres en mere stabil opvarmning uanset vejret.

Køb tilbehør til pitten

Paddock-Carrie-bikeGrid-Caddy-side

Den sidste klargøring ved startlinjen, kan gøres nemmere med en transportabel dækholder med tilslutning til 230V eller med et transportabelt dækstativ, så du nemt kan transportere og have det mest nødvendige udstyr med til startlinjen.

Køb tilbehør til startlinjen

 

Seneste nyheder

Forhandler af

next
prev