Kædekit, tandhjul samt løse kæder fra AFAM forhandles hos Madsens Garage.

Bagtandhjulene fås i både en stål og aluminiumsudgave, hvor ståltandhjulene er udført i CN45N stål og tænderne er induktionshærdet. Kombinationen af et tandhjul fra AFAM samt en kvalitetskæde sikrer en høj holdbarhed. Aluminiumstandhjulene er fremstillet i aluminium 7075 med en T6 overfladehærdning.

Fortandhjulene er udført i højkvalitets stål, og med AFAMs minimale tolerance samt at tandhjulene testes gennem race standarder, sikres du den nødvendige kvalitet for at din motorcykels performance er i top.

Kæderne der lagerføres er 520 samt 525 XHRG, som er den stærkeste kæde fra AFAM. Disse kæder er udført med Xs ring og med stållegeringer der er vægtoptimeret og sikrer en høj levetid og kan anvendes både til gadebrug samt race. Xs ringen er designet til at forbedre levetiden af kæden ved at have en forbedret forsegling og intern smøring af kæden, som reducerer friktionen og samtidig sikrer en høj ydevne.

Priserne for et kædekit, tandhjul eller en løs kæde afhænger af den enkelte motorcykel. Kontakt Madsens Garage for at forhøre en pris på det ønskede til netop din motorcykel.

Køb AFAM 520/525 kædekit her

View the embedded image gallery online at:
https://madsensgarage.dk/webshop/kaedekit#sigProIde25d2ebf6f

Skal din motorcykel sælges?

Madsens Garage står klar til at hjælpe dig igennem salget af din motorcykel.

Giv et kald på 21 66 18 83 eller send en mail på info@morini.dk med oplysninger om din motorcykel samt billeder

Service af motorcykler

Skal du have serviceret motorcyklen? Book et serviceeftersyn og få en pris, så du hurtigt kan komme ud og køre igen.

Reservedele og udstyr

Mangler du reservedele til din motorcykel? Alt er kategoriseret ift. den specifikke model, så du nemt kan finde delene der passer til netop din motorcykel.

Vinteropbevaring

Vinteren nærmer sig og det er ved at være tid til at sikre en plads til vinteropbevaring af din motorcykel.