Nyeste produkter

Brembo reservedele

Du finder bl.a. Brembo væskebeholdere, låg, kontakter, reparationskit, bremseskiver m.m.

Capit dækvarmere

Capit dækvarmere sikrer en stabil temperatur på 85°C.

SPARK Udstødning

Nye SPARK udstydninger med DB-killer og udført i titanium til 748-916.

next
prev

Kædekit, tandhjul samt løse kæder fra AFAM forhandles hos Madsens Garage.

Bagtandhjulene fås i både en stål og aluminiumsudgave, hvor ståltandhjulene er udført i CN45N stål og tænderne er induktionshærdet. Kombinationen af et tandhjul fra AFAM samt en kvalitetskæde sikrer en høj holdbarhed. Aluminiumstandhjulene er fremstillet i aluminium 7075 med en T6 overfladehærdning.

Fortandhjulene er udført i højkvalitets stål, og med AFAMs minimale tolerance samt at tandhjulene testes gennem race standarder, sikres du den nødvendige kvalitet for at din motorcykels performance er i top.

Kæderne der lagerføres er 520 samt 525 XHRG, som er den stærkeste kæde fra AFAM. Disse kæder er udført med Xs ring og med stållegeringer der er vægtoptimeret og sikrer en høj levetid og kan anvendes både til gadebrug samt race. Xs ringen er designet til at forbedre levetiden af kæden ved at have en forbedret forsegling og intern smøring af kæden, som reducerer friktionen og samtidig sikrer en høj ydevne.

Priserne for et kædekit, tandhjul eller en løs kæde afhænger af den enkelte motorcykel. Kontakt Madsens Garage for at forhøre en pris på det ønskede til netop din motorcykel.

Køb AFAM 520/525 kædekit her

View the embedded image gallery online at:
https://madsensgarage.dk/webshop/kaedekit#sigProIde25d2ebf6f

Seneste nyheder

Forhandler af

next
prev